Utkast: April 29, 2011

Jisses vad jag har kämpat med att måla dörren, det var inte lätt! Målade 2 gånger men resultatet blev fortfarande inte helt täckande, så imorgon ska jag fortsätta. Jag hoppas att jag hinner bli klar innan mamma kommer hem, men det tror jag! Nu står dörren på torkning och erika är här och härjar. Vad kvällen bjuder på det får vi se! :)


målare

Målarkläderna på, för här ska målas!! :) Överraskning till mamma när hon kommer hem på söndag! Dörren ska såklart bli vitmålad när allt är klart!

Silvbergs gruva

Bildbomb från i helgen när jag och två kompisar var i Silvbergs gruva och grillade och stekte! Sommarväder kan jag lova! Hur gött som helst :)




premiärtur

I söndags tog jag och pappa ut pärlorna och tog en sväng :) Sjukt fint väder, och underbart att åka lite!
(min till höger) :)

:)

Hinner inte med att sitta vid datorn under dagarna, vädret har varit fantastiskt bra så jag har varit ute på äventyr varje dag! :D Men idag är det mulet och trist ;/
Mamma åkte utomlands i lördags, så nu är det lugnt här hemma! Både skönt och lite tråkigt på samma gång! Nu ska jag ladda in bilder i datorn, som förhoppningsvis dyker upp här snart! :)


visning bröllop

Nu var denna fullspäckade helg över, skönt! Det har varit mycket jobb. Börja halv 7 på mornarna och sluta 4-5 på eftermiddagen, men nu är det gjort och visningen blev superlyckad! Alla var så duktiga :) Jag hade temat "sagobröllop" Har fotat jättemycket, men det tar en vääldans tid att redigera, så här kommer ett litet smakprov på hur min modell såg ut

Ny älskling

Denna kommer jag använda flitigt i sommar :}

vårblomma


Lumene Nagellack


fjäderörhänge

Det här örhänget köpte jag igår, guldkedjor med vita fjädrar. Jag gillar det verkligen! (Är egentligen 2pack, men jag och en kompis delade på det, ett litet tips om du inte vill betala för båda!)


shopping

Jag skulle ju som sagt köpa ett nagellack igår, men jag kom hem med lite mer saker än så! Hittade så sjukt mycket fint :) Just nu håller jag på och storstädar, så det kommer bilder senare. Väntar också på att pappa ska komma hem med material till mitt företag, måste producera lite saker :)


mina jeans och jag

Slitna jeans är så grymt snyggt, jag kommer nog aldrig ändra åsikt om det :} Solbrillorna sitter på idag också, våren är verkligen här och det känns så underbart bra! Just nu är det nästan 14 grader ute, det är nästan så det är varmt med skinnjacka (!) men jag klagar inte! ;D Gjorde mitt nationella svenskatal idag, gick bra tror jag, så skönt att ha det ur världen. Nu är det bara uppsatsskrivningen kvar, den ska jag göra på torsdag, sen en bokrecension och efter det är kursen avklarad! Det känns som att skolan kommer bli väldigt lugn efter påsk, hur bra som helst! Nu ska jag dra mig mot stan, och sen vidare till kupolen en sväng, måste köpa nagellack inför helgen (hårvisningen på mässan i Falun) sen blir det lite gym.


grymt!

PM + tal i nationellt prov svenska B, förberett och nedskrivet. CHECK!
Nu är det bara att tjata in det i huvudet och försöka göra ett så bra tal imorgon som möjligt..


movietime!

Lite småseg Lördag såhär på kvällen.. men mår riktigt bra idag efter att ha varit och "provjobbat" :) Känns roligt! Just nu kikar jag på Step up 3, verkar grym! Får se vad kvällen har att bjuda på! :)


Hårprodukt; Ny favvo

Denna underbaring är super för håret!
En mjukgörande, fuktgivande och återbyggande olja som kan användas i både vått eller torrt hår. Jag använder den i torrt hår, och det behövs bara en droppe för att håret ska bli silkeslent och lukta gott! Ett tips är att inte skölja av oljeresterna från händerna, för de suger upp oljan och huden blir mjuk den med :) 


avfärgning Maria Nila

Ledig idag men åkte till skolan ändå för att fixa håret på Erika :) Hon ville bli lite mer brunhårig, isället för det väldigt mörka hon hade. Gjorde en skonsam avfärgning från Maria Nilas märke, alltså ingen blekning eller något sådant som skadar håret. Den här avfärgningen ljusar upp 1-2 steg.
FÖRE:                                                                  EFTER:

Supersnyggt blev det! :) Hennes gamla slingor kom fram nu också! Lite mörka partier lite här och där, och svårt att få bort alla mörka pigment i topparna. Men visst blev det ljusare allt! :)


neeeeeeej

Så typiskt! Fick nyss mail om att min studentklänning som jag beställde hem för ett tag sedan inte fanns i lager nu tydligen!? så det blir ingen ;( jag som tyckte jag hittat den perfekta! Ååh.. det slutar väl med att jag tar studenten i ett par jeans och en t-shirt ska ni se!

Plåtning makeupstudion

Imorse pallrade jag mig upp tidigt för att bege mig till makeupstudion i borlänge och fixa två frisyrer inför en plåtning. Jätteroligt att få chansen att göra lite hårjobb :) Makeup artisten som bett om min hjälp sminkade mig på hårvisningen på Moduline när jag satt modell, så det var extra kul att det var just henne jag fick hjälpa :) Jag gjorde först en bröllopsuppsättning, och efter det en lite mer crazy frisyr som var anpassad till en mer färgglad sminkning. Resultatet (bilder tagna med mobilen) ↓


på köpet?

Pappa sitter och kollar på motorcyklar på blocket och utbrister:

pappa - men vad är det här? 250.000:- för en ful jävla bmw
mamma - ja, då har du back och grejer med på den, haha!
pappa - är det chaufför med på köpet också?


RSS 2.0