DesignAuktion AVSLUTAD

Ny design, till blogg.se
Beskrivning: Ljusrosa design med 4 bilder i headern, ordspråk + bloggnamn,
flik för att komma till startsidan.
Utbytbart: Profilbild, bloggnamn & menytext.
Intresserad? Släng iväg en kommentar :)
Se designen live här
Startbud: 20:-
Ledande Bud: 30:- av Mari
Avslutas 6/3

grymt!

Fick ju en ny mchjälm i födelsedagspresent, men jag tyckte att den kändes lite för stor så idag var jag iväg och testade lite andra modeller, och hittade en som jag direkt visste att jag skulle ha. Sjukt nöjd! :) Sen har jag varit ute och flängt och fixat grejer till företaget, så nu håller jag på och trixar lite. Lugn helg det här, men det gör inget, för denna vecka har jag LOV, underbart! :D
↓ Hur snygg?! ;)


2011-02-24

Kom precis hem från pappas hus, var dit en sväng :} Skolan idag blev inte som tänkt, min kund dök aldrig upp, så har jobbat på docka hela dagen. Hur trist som helst! Men men.. Laddar inför imorgon då jag står på salong hela dagen :) 9-18! Nu vill jag ha vår och börja med powerwalks och springning! Oh, en sak till. Jag älskar mina nya byxor, hur sköna som helst :)


(hehe, i bakgrunden ser ni min fina "20års-tavla" med massa gamla bilder på! Den står för tillfället på golvet, men ska upp på väggen sen!)

wohoowohoo!

Fick ett roligt sms idag. Studentmössan är på väg!!! GÖTT! :D Föreläsningen idag på förmiddagen var super! Fick sig ett riktigt pepptalk och jag måste säga att det känns lite lättare med utbildningen nu, fast vet ändå inte riktigt hur jag ska göra i framtiden. Vi får se vilka beslut jag fattar! Men från och med nu är det positiva tankar som gäller! Ut med det dåliga, in med det bra ;) Tog en sväng på kupolen efter skolan. Var ute efter att kika på bokrean men fick med mig en långklänning (älskaa ♥) som jag ska ha på mig i vår när jag ska vara konfrencier på klassens hårvisning på Lugnet, haffade åt mig ett par braxor också som även dom är hur snygga som helst! Ett par gröna, militärinspirerande byxor.. för 100pix. hur bra? :)

Köpte också böckerna som jag var ute efter ↓


cv

Rebecka Norberg äger ett cv, wiihoo! Det första någonsin, känner mig helt plötsligt sådär vuxen och ansvarstagande, hehe. Bra va? :) Nu ska jag sööva. Bild på mig från i somras (jädrans vad korthårig jag va där) Imorgon blir en skön dag. Föreläsning hela förmiddagen sen lite planering inför vår hårvisning som vi ska göra i vår! Natti natti! 

bloggdesign

Oo vad jag vill pillra med bloggdesign! Vill du ha en ny och fräsch design? Hör av dig isåfall :)

I want to break free

Lugn tisdag, hade en lektion sen utvecklingssamtal. Var hemma till lunch igen, inte helt fel! ;} Åh, jag tycker att dagarna och veckorna bara rullar på.. jag vill att något ska hända! Det känns som att jag vill så mycket, men det blir så lite! Jag vill jobba med löshår, jag vill hålla på med smink, jag vill resa någonstans. Jag vill känna att det händer något! Jag har iallafall fått napp på ett sommarjobb åtminstonde så jag sitter och knaprar ihop ett cv nu (eller rättare sagt försöker skriva ihop något vettigt) det är första gången jag gör det, så vi får se hur resultatet blir! Jag hoppas på det bästa :) Nu ska jag åka till pappas hus och testa nya hemmagymmet lite lätt!

sminkning

Gjorde en scenmakeup idag, i gröna nyanser och väääldigt fylliga ögonfransar. Gillar den verkligen, snyggt! :) Man kanske skulle satsa på något inom makeup.. makeupartist, hm.. det är ju riktigt roligt iallafall!


eyes

Det har varit en sån dag med mycket att göra. Fixade en tjejkompis i håret i skolan, la massoooor med slingor! Tog lite längre tid än jag räknat med så hann inte med att käka lunch, fick skynda mig att hinna till nästa lektion, då skulle vi sminka varandra. En klasskompis hann göra en scen-makup på mig, så på måndag ska jag fixa henne :) Resultatet: Markerade ögon, turkos och grön ögonskugga med ifyllda bryn och lösögonfransar till det! Snyggt, extremt och såå inte min stil, haha, men roligt med lite nytt och crazy!
Makeupen ↓

försvunnen

Jag är supernöjd och jätteglad över min nya klocka som jag fick i present, men jag saknar min gamla.. Vart har den gömt sig!? Får hoppas att den kommer fram så småningom :}
Jag älskar stora, feta klockor! det ska synas att man har dom på sig ;)

Wella hårvisning

Har precis kommit hem från visningen med Wella, Trend Vision. Fick se klippningar/färningar och frisyrer utifrån två teman. Lumina och Passionista. Lumina tar inspiration från metaller så som guld. Mycket härliga färger som jag verkligen gillar! Varma guldiga färger :) Passionista inspireras av röda färger, ett mycket passionerat och kärleksfullt tema. Allt från kopparrött till klarröda färger!


Bild från visningen, alla modeller som blev fixade.


smycken

Smycken från JFR det finns såå mycket fint :) Är riktigt sugen på 2håls-örhänget med korset på. Vad gillar ni för smycken? :)



Längtan

Soom jag längtar till sommaren. Nu är jag verkligen trött på snö & kyla. Jag som trodde att våren var på väg, haha, det kan jag ju glömma som det ser ut just nu! Galet mycket snö ;/ Men bara att kämpa på och göra det bästa av situationen! Det är ju faktiskt inte såå långt kvar till sommaren. Tiden springer iväg! Nu har iallafall förkylningen nästan gett sig helt, och jag har börjat med detox idag som jag ska köra med i 20 dagar tillsammans med bra kost. Får hoppas på att jag rensar ut alla gifter i kroppen och blir att må ännu bättre sen :) Så förhoppningsvis kan jag sätta igång med träningen snart också, wihoo :) Ser fram emot morgondagen, då ska jag på hårvisning med skolan, Wella som står för visningen och kameran får nog följa med :)

Bjussar på lite härliga sommarbilder, tagna av mig. Underbart :}

festen

Några bilder från min fest :}





Adams-Ray

Kvällen var bra, firade in  födelsedagen på S2 där Daniel Adams-Ray spelade. Hade VIP-biljett så det blev champagne och grejor, finfint! :) Fullt med folk var det också! Det var riktigt nice med vip, vi hade vårat egna place precis brevid scenen. Inte helt fel :) Ett mycket bra sätt att fira in födelsedagen på!




Lyckat

Jag hade en riktigt bra födelsedag! Fick mycket fint :) Ny klocka, mc-hjälm, underkläder, presentkort, pengar, tröja & en tavla med gamla bilder på mig som liten och tidningsurklipp. Massa roligt från hela min uppväxt! Käkade och fikade med lite släkt på dagen, sen var det bara att svira om och hoppa i partyheelsen :)
Lagomt trött jag var på dagen efter att ha festat dagen innan. En fullspäckad helg med andra ord, men man fyller ju bara 20 en gång ;D


b-day

Vilken underbar dag! :}
Och bättre blir det! Wihoo. Då är man 20 nurå! Systemat har jag gjort såklart!

Fick en klocka av mamma, gillar den väldans mycket! :)

New in

Köpte ett par nya godingar idag! 10% off fick jag också, finfint :) Kikade först på Kenzas heels, dom är ju så snygga! men fanns inte i min storlek ;/ Var inne på ett par svarta först, men när jag hittade dom här så fick det bli dom :)

Sjukling & Vårkänslor

Här var det dött! haha.. När jag äntligen blev frisk senast och allt löste sig med praktik osv. så var humöret på topp! Men i onsdags slog förkylningen till igen, för fjärde gången nu inom kort tid. Jag tror jag blir galen ;/ Orkar inte med mer sjukdom nu! Hamnar så mycket efter och min kropp blir så svag. Tror jag har förlorat 1 kg från min röv under dessa dagar, men det kommer väl tillbaka så fort jag börjar äta normalt igen, haha! Idag känner jag mig lite piggare iallafall. Skulle vilja orka mig ut på en promenad i det fina vädret, men så frisk är jag inte på långa vägar!
Vårkänslorna börjar smyga sig på iallafall. Det känns braa!


Fick fina tulpaner av mamma igår när jag var soffliggandes hela dagen. :)

RSS 2.0