BLOGGFLYTT

Bloggar numera på Devote

→ http://rnorberg.devote.se/ ←



Äkta remy-löshår med clips

Nu säljer jag ett paket med chokladbrunt löshår.
Klicka på länken nedan för att komma direkt till auktionen

http://www.tradera.com/Loshar-akta-remy-clips-fynd--auktion_341462_140040623
 


kängor

Svarta kängor till hösten/vintern. Har ett par liknande som jag använde sjukt mycket förra säsongen , hela sulan har lossnat på ena skon, så dessa köpte jag idag. KAP, 60:- gav jag för dom :)


stickad tröja

Ny favvo till hösten :))
Har jobbat några timmar imorse, och nu är jag hundvakt. Ska nog åka ut på lite ärenden strax, sen en liten promenix på det kanske!
Åh justja, åkte ett mcrally i helgen, gissa vem som vann? hihi. Så nu får jag lägga banan till nästa år. Fick presentkort och en fin pokal!

time

Skulle gärna spola tillbaks tiden till P&L igen, då skulle jag ha gjort allt annorlunda, men som alla vi vet så är det ingen idé att ens lägga ner en gnutta tanke på att spola tillbaks tiden, för det går ändå inte, det funkar inte så, och ju mer man tänker på det, ju sämre mår man! Längtar iallafall tills november då jag får bli lite brun igen :) (jag och mamma har bokat utlandsresa) Hur underbart som helst!!

P&L 2011

friday

My head is killing me!!!! :(
Det får helt enkelt bli en lugn fredagskväll, men först en klippning! Sen spana in inspirationsbilder på vad jag ska ha på mig imorgon (då det blir fest)
Kul fredag? nja

till hösten

Spar till ett par såna godingar!
(bilder; weheartit.com)


sömnlös

I close my eyes to see, and i know
you're a part of me and I miss you so

I feel I can't hold on

And even though your gone you still mean the world to me
Feels empty and alone, i can't believe you're gone

Because The Night

Är det inte konstigt hur tiden springer iväg om kvällarna.., likt en maratonlöpare som vinner sitt lopp, eller likt ett tåg som svischar förbi. En blick mot klockan och jag tänker "äh klockan är bara barnet" för att sedan sekunden efter upptäcka att det gått flera timmar, utan min vetskap. Alla tankar om att jag borde lägga mig upprepas i mitt huvud, om och om igen men jag gör ändå inget åt det, för det är "tråkigt" att sova. Är det inte konstigt att hur jag om dagarna skulle kunna göra allt för att få sova, men om nätterna när man ska sova, så vill jag inte?

I början var det kvällarna/nätterna som var de jobbigaste, men nu har det vänt till att det är mitt på dagen som är värst. Då vill jag dra täcket över huvudet och sova fram tills kvällen gryr, då jag återigen får inspiration och hopp och tänker att Imorgon, då ska jag göra något vettigt, då jag ska fånga dagen!

Och hur konstigt är det inte att jag sitter här och skriver istället för att för en gångs skull göra det rätta?
Fast vad är rätt och vad är fel? För mig kanske det är rätt att sova om dagarna, iallafall tills vidare...
Nighty Nighty!


smycken ♥

Är inne i en period då jag äälskar smycken, det kan ju verkligen liva upp vilken outfit som helst. Jag måste införskaffa massa snyggt till hösten! Älskar jordnära färger, och har alltid tyckt att blanda silver och guld är helt rätt! :}
Spanade precis in en (för mig) ny smyckessida, du hittar den här , där det finns massor med fint! Nedan är några av alla mina favoriter därifrån :)


rainy

Jobb några timmar imorse, sedan har jag haft en värdelös dag. Humöret har inte varit det bästa. Har sovit bort halva dagen, och resten har jag kollat på tv.. men man får ha såna dagar ibland va? Det har iallafall regnat hela kvällen, skönt! Då får man sitta inne, hehe!

kväller

Denna långa bakisdag är äntligen över. Sömn, huvudvärk, ont i kroppen, filmkik hos erika, kladdkaka och cola är summeringen av min söndag. Men jag klagar inte !
Imorgon är det dags för några timmars jobb igen. Det rullar på! Nu; natti natti

fina saker



IKEA

week two

Måndag - promenix
Onsdag - styrkeövningar
Söndag - promenix

Lördag

Laddar inför utgång ikväll :)


friday

Haha wierd, fick nyss en känsla av att det är Måndag, men det är ju fredag idag!! :) Har varit iväg och jobbat en sväng på morgonkvisten, och snart är det dags för en klippning, sen blir det mer jobb i eftermiddag. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll!
Längtar faktiskt till skogen lite..

Augustis

Augusti äf nu slut, dax för en början på en ny månad. Nu är sommaren över och hösten tar vid.. blandade känslor. Jag är nog mer en sommarmänniska. Tycker inte om regn och rusk, även fast det kan vara mysigt någon gång ibland, men det räcker med någon dag sådär.. Men vad gör man :}




RSS 2.0