Träningsskor

Idag införskaffade jag ett par nya träningsskor, mina gamla lämnade jag kvar i Spanien för jag tänkte ändå köpa nya :) dom här får duga ett tag!


ricinolja till håret, före & efter

Skrev ju tidigare om att jag tänkte testa ricinolja (som jag har läst mycket om) och jag gjorde detta av ren nyfikenhet.. nu har jag bara hållt på en månad, så det är svårt att se någon jätteförändring, men jag tycker ändå att det syns lite grann :)


Ny vecka

Då var det ny vecka igen då.. Kändes tungt imorse men veckorna går ju så sjukt fort så det blir nog en bra vecka den här också! :) har iallafall haft en bra helg! Hittade en ny jacka också som jag älskar :) men nu blir det jobb på salongen hela dagen !


blogg.se Stil!

Blev positivt överraskad när jag skulle logga in imorse då jag fick se nya blogg.se Stil! Kul idé :) Hoppas att man kan få mycket inspiration och hitta nya inspirerande bloggar att läsa!Salongen!

 


På salongen

Jobbar på för fullt på salongen :) inväntar en leverans med färg, jag hoppas den kommer idag!! :)


New

Lite nytt som fick följa med mig hem :) har haft en bra helg med min bästa Carin, men nu framöver får det nog bli lite nyktert så man slipper må dåligt och ha sån ångest. Laddar för en ny arbetsvecka på salongen :)


Attract motionsband

Yees , äntligen har jag köpt ett gåband/löpband! Grymt :) Nu är det bara att köra! ;)


2012; hard work & hurtbulle

Jag säger som alla andra: Jag tror att 2012 kommer att bli ett bra år! Vi lämnar det gamla, och välkomnar det nya! Jag försöker varje dag att intala mig själv att det som hänt redan har hänt, och att det inte går att ändra på! Därför lägger jag 2011 bakom mig, precis nu! Ett år som delvis har varit helt underbart, men även jobbigt.
2012 års "nyårslöfte" är att lägga all fokus på mig själv. Växa som egen företagare, och som person. Att försöka inse att din bästa vän är dig själv.
"Lev med de beslut du tar Även om andra inte accepterar det.
 Livet är som en bok. Du kan inte ändra de ting som redan står skrivet. Men du kan starta ett nytt kapitel"

Idag köpte jag en skyddsmatta att ha hemma när jag tränar, för jag vill ju inte skada mitt fina golv ;) Skönt att ha lite mjukare än golvet också när man ska hurta sig! Det blir nog bra dehär :)


RSS 2.0