helgens äventyr

Nu är all packning färdig för helgens äventyr med ett härligt kompisgäng. Jag har väntat hela dagen på att det ska bli kväll, så äntligen! :) Hoppas ni får en bra helg!

bild från 08, där jag var mörkhårig och enligt mig själv snyggare!

 

we ♥ it

We came together underneath the stars above. What started out as liking soon developed into love. I sense a certain something that, in my heart, felt so true that I knew I waited all my life to fall in love with youalla bilder kommer från weheartit.com

filmtime!


Nytt till köket

Köpte en matta till köket idag, tyckte att det behövdes där och den passade riktigt bra :) Det enda med min lägenhet som inte är snyggt är köket, det får vänta ett tag :) Det blev iallafall lite fräschare nu, jag är nöjd!


28 juli

Åker till stugan idag med. :)


All truths are easy to understand once they are discovered; the point is to discover them


två bilder

två bilder från sommarstugan. Gillar att dom är oskarpa och ljusa! :)
NU ska jag verkligen försöka sova, hur tråkigt det än är! GodnattGive me everything

Precis hemkommen från Falun. Sitter och funderar på om jag ska slå på en film, eller gå och lägga mig och försöka sova? vilka problem ;) Båda alternativen låter lite sådär.. trist att sova när det är helt omöjligt, och tråkigt att kika på film själv. Hur som helst så blir jag nog uppe ett bra tag till om jag känner mig själv rätt. Kanske ska ta och redigera lite bilder från idag då :)
Hoppas att jag inte är den enda som sitter uppe på nätterna och ugglar när man egentligen borde sova?

tonight

Nu sticker jag iväg för kvällen. Jag hoppas på en härlig kväll. Vädret är iallafall sjuukt bra, så jag tvivlar inte på att kvällen blir det också. Hörs imorgon! :) Ciao!

People love others not for who they are but for how they make them feel

Härlig kväll ute i stugan igår! Är hem en vända nu för att göra mig i ordning inför kvällen. Hann med lite solning på balkongen här hemma också, sjuukt varmt kan jag lova! som en bastu där ute ju! Men det är bra, då tar det fint :)
Lite bilder från igårkväll. Kommer fler bilder sen, för nu måste jag hoppa in i duschen!


If you don't know where you are going, any road will get you there..

Är hemma en jättesnabbis för att packa väskan och sen vidare iväg till vår sommarstuga. Mys! Har klippt några kunder idag, och fick en jättefin studentpresent i efterskott. ett halsband med hjärtan på :)
Kameran följer med mig ut till skogen, hoppas ni får en bra kväll!


26 juli

Har nyss gjort mig redo för dagen, blev en lång sovmorgon (idag också) trots det fina vädret. Hur som helst, nu ska jag ta cykeln hem till mamma för att sen ut på lite ärenden. Vad dagen bjuder på sen det visar sig! Såg harry potter dödsrelikerna del 1 igår, så ikväll kanske det blir del 2 på bio. Men jag tyckte inte att den var speciellt bra? De första filmerna är ju alltid bäst :) Cykeln var det ja!

fler bilderen bild från Öland


crusing

Kvällen bjöd på en spontan tripp till Säters crusing. Kom precis hem :)  avslutades med en olycka där borta, såg hemskt ut men det gick nog skapligt ändå! Det var två personbilar som hade krockat, och en förare hade rymt från platsen så det spekulerades väl i att det kanske var en fyllekörning, men sånt kan man ju aldrig veta säkert.
Det var iallafall skönt att slippa sitta hemma hela kvällen, även fast det kanske hade varit bättre av vissa orsaker nu i efterhand.. ;/ Anyway så hann jag inte med att plocka och fixa sådär speciellt mycket. Dags för det nu istället, sen försöka sova lite.


Öland Kollage

Inatt kom jag hem från Ölandssemestern. Vi fick lite halvtrist väder, men har haft det riktigt bra ändå! Jag ska precis till att plocka upp packningen och fixa iordning lite här hemma. På hemvägen stannade vi i Kalmar och gick på Ikea bland annat. Det vart lite shopping. Jag ska lägga in alla bilder från kameran, men sålänge bjussar jag på ett samlingskollage som sammanfattar hela semestern på öland :)

Don't go through life, grow through life.

Jag har hamnat i en svacka just nu, som jag ska ta mig ur. Jag har bestämt mig nu! Imorgon åker jag på semester i en vecka, och efter det ska jag styra upp mitt liv. Det känns otroligt skönt att få åka bort ett tag för att tänka på annat, och att få göra det med bra sällskap är bara ett stort plus. Jag ser fram emot en lyckad vecka med betydelsefulla människor som bryr sig om mig. Ciao!

äkta remy-löshår

Nu säljer jag löshår igen, med fastsydda clips. Mörk chokladbrun färg, håret är köpt från frisörgrossist och är därför i jättebra kvalité. Helt oanvänt i förpackning. Klicka här för att komma direkt till auktionen :)


RSS 2.0