Training

Känner att jag börjar komma in i träningen, så nice! Så nu är det bara att ligga i ;) jobbade till 19 ikväll och nu träning så man hinner lixom inte med så mycket på dagarna! Lönar väl sig i slutänden I hope!


ab circle pro

Har alltid velat prova denna, och nu har jag skaffat mig en! så nu ska magmusklerna tränas! ;} Så fort jag fått ordning på balkongen så ska det få bli mitt hemmagym i ena delen där ute, kommer bli hur bra som helst!

träningskläder

Har köpt lite nya träningskläder, så nu jäklar blir det hårdkörning! Började den 15:e och ska köra på hårt i en månad framöver, hoppas på fina resultat! Känner mig taggad nu inför sommaren, bara att göra det bästa av allt och verkligen ligga i! :) Idag klickade jag hem ett nytt objektiv till kameran också, hoppas det kommer till veckan så man kan ut och fota lite!

Hunter-dojjor

Har alltid velat haft ett par Hunterstövlar, och nu jäklar är dom på väg hem till mig! :) Dom kommer nog bli flitigt använda, tycker dom kan landa hemma hos mig nuuu!


Ofelia/Limpan

Den 5 maj hämtade jag och mamma hem denna sötis, lilla Ofelia! Hon är en blandras och har Papillion, dvärgsnauser och shitzu i sig :) Föör go är hon! Så nu är det fullt upp om dagarna. Hon har varit med mig på salongen vissa dagar och det har gått bättre än väntat! Jag kallar henne för limpan för hon har sån skön stil och är lite småtjock, så hon ser ut som en limpa! ;}RSS 2.0