training

Har precis laddat mobilen med bra musik, så nu blir det en springtur, har dock problem med benhinnan så det blir nog en kortis! Men jag lär ju börja någonvart :}


sommarklänning, Cubus

Hittade en så fin klänning! Sidenmaterial och spets längst ned + i halsen, men jag gillade inte skärningen så den fick inte följa med hem. Men vem vet, jag kanske ångrar mig..
Fyndade två par tröjor och en bh + ett snyggt handsmycke :) Grymt!


future

Var iväg och träffade snubben som jag sökt jobb hos ikväll, gick bra :} Hoppas på det bästa nu! Måste verkligen försöka hitta minsta lilla jobbchanser inför sommaren, eftersom jag inte alls vet hur allting blir att se ut! Känns bra måste jag säga! Jag tror bestämt att denna sommar kommer bli en av de bästa på länge. Student, flytt, sommar, p&l, mc-åkning (med min pärla) och såklart försöka jobba! Ge mig sommar NUUU :}


bildbomd från hårvisningen




Bild 1 & 2 - jag
Bild 3 & 4 - Izabel
Bild 5 - Jennie
Bild 6 - Jenny
Bild 7 & 8 - Malin
9 & 10 - julia

REF recension

Fick förfrågan om jag skulle kunna göra en liten recension på REF:s schampo & balsam, och visst kan jag väl det! Har använt det i någon vecka nu så! Det är alltså Moisture shampo + balsam (fuktgivande) som passar bra till ett torrt och frissigt hår (tillexempel ett sprött, blekt hår) Schampot luktar jättegott, en fräsch doft! Balsamet luktar lite starkare (mer som en parfymdoft) vilket jag tyckte var lite synd.

Schampot är ganska "geléigt" om man jämför med andra schampon som oftast brukar vara mer "krämiga" i konsistensen, och därför får man jobba ut det lite mer i händerna innan man har i det i håret för att få det jämt fördelat. Jag har tvättar mitt hår två gånger med det, för det känns lättare att få ett bra resultat då. 

Balsamet däremot är mer krämigt och fördelar sig lätt i topparna. Jag brukar ha problem med att skölja ur balsam i vanliga fall. (brukar få skölja jättelänge för att få ur det) men håret sög verkligen i sig av detta balsam vilket har gjort att mitt hår inte känns fett efter ursköljning. Jag kan tycka att håret blir lite trassligt efteråt, men kombinerar man schampo + inpackning + balsamet så blir håret jättefint och mjukt! Och det är för övrigt något som man borde göra för att behålla håret starkt och friskt :}

Det var lite kort om REF:s fuktgivande schampo + balsam!
Jag har ju som sagt bara använt det i någon vecka, så håret "vänjer" sig fortfarande vid det, men än så länge känns det helt okej. Tips: tänk på det när ni köper ett nytt schampo + balsam.. Sluta inte använda det efter en vecka, det krävs lite tid innan man märker skillnad på håret! :)
(kan jämföras med om man tillexempel byter hudvårdsprodukter. Där måste huden anpassa sig till det nya märket. Det funkar likadant med nya hårprodukter)

Bara att fråga om det är något ni undrar över :)

hårmodell imorgon

Idag har jag mått lite bättre, men skoldagen var hopplös. Åkte hem innan lunch, pallade verkligen inte att stanna kvar, så less! Kan spy på det där stället alltså är sååå less på skolan nu. Som tur är så är det inte långt kvar nu, så den sista tiden framöver ska jag försöka jobba på så bra jag bara kan (och orkar) Imorgon ska jag sitta hårmodell hela dagen (långhårsuppsättnings-kurs för frisörer) så jag ser fram emot en rolig & givande dag + kväll. Börjar kl 10 imorgon så jag får lite sovmorgon och kommer hem runt kl 21 på kvällen, så det blir fullt upp med andra ord. Får se om kameran följer, men det tror jag :} Nu snart ska jag krypa ner under täcket.. är trött och slut, orklös känns det som.. så det kanske är lika bra att jag pallrar mig dit! Lite inspirationsbilder ↓ (jag har världens beslutsångest hur jag ska göra med mitt hår.. mörkare? ljusare? ändra nyansen på det bara? åh.. vet iallafall att jag vill ha en naturlig hårfärg, gärna åt det varma hållet. Det är ju väldans snyggt med en kopparljusbrun!)


klant

åh jag är så klantig, hade nästan skrivit klart ett helt inlägg så lyckas jag trycka bort det, jahapp.. bara att börja om då! Suck på mig!

inkompetenta jävlar

Okey, här kommer ett litet raseriutbrott, jag måste. Bara massa ord, ingen mening överhuvud taget. (eller okej, ingen mening för er, men för mig betyder detta extremt mycket) 

Jag har inga ord på hur kränkt, besviken och ledsen jag känner mig just nu. Om det är som jag tror så känner jag mig grundlurad. På ett väldigt fult sätt. Jag förstår verkligen inte hur man göra såhär!? Det borde vara straffbart. Men det värsta av allt måste ändå vara att alla stackars fina människor får gå igenom samma helvete i framtiden om inte dessa människor lär sig att vara just det - människor. Vilket innebär att respektera andra personer, och att försöka hitta en så bra lösning som möjligt för alla! Jag sitter just nu och väntar på ett viktigt mail, som jag hoppas på att få denna kväll. För ni ska fan inte tro att ni kan lura mig. Så jävla dum är jag inte må ni tro!
Om det här kommer fram så tänker jag inte sluta här. Då tänker jag gå längre med detta, för såhär beter sig inte vettiga människor mot andra individer.. mot andra studerande hoppfulla ungdomar (men för tillfället väldigt nedslagna och maktlösa sådana)
Denna väntan gör att aggressionen inom mig växer och växer. Det bubblar inom mig! Urs vad förbannad jag är just nu. Kom igen nudå, svaraaa på mitt mail så jag får någon klarhet i detta!

smycken h&m

Köpte dessa förra veckan, gilla!!
Fjäderörhängen 49:50:- Ring 49,50:-


Tips till kaffeälskare

Köpte Arlas Lattemjölk för någon dag sedan, åh jäklar vad gött! Ett litet tips till er kaffe/kaffelatte älskare! Synd bara att man inte kan göra fina mönster, får träna lite på det! :) Man kan värma och skumma mjölken!


Bild härifrån


jeansshorts ♥

Jag längtar galet mycket till sommaren, då man kan härja runt i bara ett par sköna jeansshorts. Galet snyggt, och så enkelt! Extra snyggt med ett skärp i midjan och ett löst sittande linne/skjorta till. NICE! :} Lite inspiration ↓ alla bilder från we♥it.




http://weheartit.com/entry/7804171  •http://weheartit.com/entry/7950500  •http://weheartit.com/entry/7889741  •http://weheartit.com/entry/7849930


Beställt löshår


Kniven mot strupen

Alldeles strax börjar Kniven mot strupen, och i kvällens avsnitt besöker dom en krog här i Borlänge, haha.. kan ju vara lite kul att se kanske :) 21.00 TV3

Wild West, Borlänge
Gatubild från hitta.se


Ny & fräsch bloggdesign med flikar

Yes, då är nya designen på plats! Har hållt på och fipplat i princip under hela dagen.. Men vad gör det :} Känns bra att den förra är väck. Får se hur länge jag nöjer mig med denna bloggdesign då! Denna gång har jag kategorier & arkiv i menyn, och ovanför headern ser ni två flikar. Den ena till min blog lovin (om ni vill följa mig), och den andra om någon är intresserad av att beställa en design.

DÅ:                                                                         NU:

Beställa design? Läs detta!

Vill du beställa en design av mig? Skicka en kommentar eller hör av dig till min mail, [email protected] Men läs detta först:

- Priset varierar beroende på hur pass mycket du vill ändra i designen
räkna med ca 50-150:-
Har du egna önskemål? Skriv så detaljerat du kan så jag förstår vad du är ute efter. Stil/färger/bilder/typsnitt osv.
- Vill du använda egna bilder så får du skicka de till mig innan jag börjar designa!
- Designen sätts på plats av mig efter betalning
- Tiden att göra en design varierar, beroende på hur avancerat det blir, samt hur mycket ledig tid jag har!

Har du någon fråga så fråga på! :)

under uppbyggnad


designpill

Tänkte fixa till min design lite idag, eftersom jag ändå är hemma och är sjuk och inte orkar göra typ någonting! Sjukt tråkigt. Sitter nere framför datorn & tv:n, och på övervåningen är det två hantverkare som håller på och jobbar (vi renoverar sovrummen) så uppe kan man inte vara! Nä , designa var det ja! :}


studenteeeeeeen

Vet ni vad? En potentiell studentklänning är nu beställd. TJOHO! :D Superfin, så jag hoppas på det bästa nu!

tips, ansiktsrengöring

Apotekets olivserie.
Jag fick för några veckor sedan rengöringen (i skumform) och ansiktsvatten från olivserien. Tidigare har jag använt Mary Kay (dyrt, exklusivt.. men väldigt bra märke!) och Makeup-store:s rengöring (ingen höjdare för min hy) Har nu använt denna rengöring i ca 2 veckor, kombinerat med Makeup-stores ansiktskräm natt & dag (eftersom jag inte hunnit använda slut på den) OCH min hy känns fräsch!! Har du en torr och oren hy, "vinterhy" och inte vill lägga ner 600 spänn på ansiktsprodukter. Testa denna serie! Ett litet minus för de med känslig hy är att produkterna är ganska parfymerade så om du är känslig så var försiktig och testa lite först :) Jag ska så fort jag använt upp min fuktkräm köpa även denna ur olivserien. Produkterna kostar runt ca hundralappen styck har jag för mig :) Love it!


klänning

Åh, ge mig klänningen va?
Tycker den är så fin! Bilden är från h&m:s senaste magazine. Någon som vet vart man får tag i klänningen? ♥

Göllfia!

Ronjis förra veckan, megastolt över sin pinne! Sötnosa :) Ute på djupt vatten?, näää snö! Tur att hon inte föll igenom helt, det hade ju blivit lite småjobbigt, hihi!


Maris nya design


Nu sitter den på plats, och jag hoppas att hon blev riktigt nöjd :) Ni hittar hennes blogg här

den första

Här är då min första cupcake, gjorde den som en cheescake innuti med smak av citron :} den var god, men väääldigt mastig! Rosa grädde blandat med creme fraiche uppepå, med lite riven choklad och strösselkulor!
Bra för att vara ett förstaförsök iallafall. Ska nog införskaffa en riktig spritsare så dekorationen blir finare framöver. Nu ska jag krypa ner i min underbara säng. Imorgon har jag frisör hela dagen! Jag hoppas på en bra dag, det behöver jag nu! :)

cupcake baking

Guess what?
Jag håller just nu på och bakar mina första cupcakes, och det är inte sista gången jag kommer göra det kan jag lova! Står i köket och smider stora sommarplaner nu, hehe! En "dröm" som jag haft sen långt tillbaka är att driva ett eget café, och med mina planer så kanske det kan bli så till sommaren. Nu lägger jag inte alltför stor vikt vid detta, men det skulle vara hur mysigt & underbart som helst om det blev så! :} Ett litet sommarprojekt.
Visst låter det härligt?!


REF

Idag pallrade jag mig iväg och hämtade lite produkter som vi blivit sponsrade med till skolan, så jag passade även på att köpa nytt schampo till mig själv :) Har använt REFs vax tidigare och det är superbra, gillar märket. Så nu tänkte jag testa deras schampo och balsam och se hur det är! Det luktade gött iallafall ;) Gillar även deras förpackningar. Stilrent och enkelt, så som det ska vara! Bra för skadat hår eftersom det tillför fukt.


Cupcakes


home

Nu har jag precis landat här hemma efter 2 dagar i Knivsta hos Linn, min "gudmor" :) Jädrans vad jag gillar denna människa. Helgrym! Sån glädjespridare och inspirationskälla. Jag lever i ett lyckorus efter att ha träffat henne! Massa bra grejer må ni tro :D  Det blev mycket shopping på dagarna, ingen tvekan om den saken. Massa nytt från Ikea, och lite nya kläder också. Me like :) Nu ska jag ta det lugnt i soffan innan sängen kallar på mig.

Glöm inte designauktionen som avslutas på söndag. Skrolla ner en bit, eller klicka här för att komma direkt till inlägget.

första mars

Strålande sol imorse, riktigt vårväder. Jag och mamma åkte ut till vår stuga och satte oss på isen och latade i solen. Härligt, så länge solen lyste, sen blev det kallt! Men lite sol fick jag allt :) Nu hoppas jag att finvädret håller i sig! Imorgon åker jag till Uppsala, och på torsdag blir det kanske Sthlm. Ser fram emot att komma hemifrån ett tag!

RSS 2.0